DECLARACIÓ D’ACCESSIBILITAT

PETXINA EXPORTA, SL aposta per assegurar l’accessibilitat digital de les persones amb discapacitat. Estem millorant contínuament l’experiència d’usuari per a tothom i mirant d’aplicar els estàndards d’accessibilitat més rellevants. Aquest compromís també el fem d’acord amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, relatiu a l’accessibilitat de llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

 

Estat d’acompliment
Les Directrius d’accessibilitat al contingut web (WCAG) 2.1 defineixen els requisits per als dissenyadors i desenvolupadors per millorar l’accessibilitat de les persones amb discapacitat. Aquestes directrius defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA i Nivell AAA. El web és parcialment conforme amb el nivell AA de WCAG 2.1. Això significa que algunes parts del contingut no s’ajusten completament a l’estàndard d’accessibilitat.

 

Funcions d’accessibilitat

  • Les pàgines estan estructurades amb elements semàntics com la capçalera (header), la navegació (navigation), el contingut principal (main) i el peu de pàgina (footer), la qual cosa us pot ajudar a moure-us més ràpidament entre els diversos elements.
  • Els encapçalaments de nivell 1 marquen l’àrea de contingut principal de cada pàgina i a partir d’aquí l’estructura de cada pàgina hauria de seguir un ordre d’encapçalaments lògic.
  • Cada pàgina d’aquest lloc web té enllaços de “saltar al contingut” i “saltar al menú” a la part superior i un enllaç de “tornar a començar” a la part inferior.
  • Les imatges es descriuen amb equivalents de text (ALT) per garantir que tothom pugui accedir al contingut gràfic.
  • Heu de poder ampliar cada pàgina fins a un 300% sense cap problema.
  • Els colors d’aquest lloc web s’han escollit a cada pàgina per garantir un contrast de color suficient.
  • Tots els components d’aquest lloc web són accessibles mitjançant el ratolí, el teclat o el tacte.
  • Per garantir que el lloc web es pot utilitzar mitjançant teclats, hem afegit estils de focus a imatges, enllaços, formularis i altres elements enfocables.
  • Aquest lloc web s’ha testejat en navegadors i dispositius moderns i antics, a més d’eines d’avaluació d’accessibilitat com ara WAVEAccessibility Insights i el lector de pantalla ChromeVox.

 

Contingut no accessible
Sabem que algunes parts d’aquest lloc web no són del tot accessibles:

De vegades, incrustem suports d’àudio o vídeo a les nostres pàgines que potser no es descriuen adequadament.
Si trobeu suports o elements confusos, podeu enviar-nos un correu electrònic i fer-nos-ho saber.

També sabem que la majoria de documents PDF antics no són totalment accessibles al programari de lector de pantalla.

 

Feedback
Agraïm els vostres comentaris sobre l’accessibilitat de la nostra web. Informeu-nos si trobeu barreres d’accessibilitat en aquest lloc web:

E-mail: info@vinspetxina.com
Aquesta declaració es va crear el 17 de juliol de 2023.

© 2024 Petxina Exporta SL. Tots els drets reservats. Política de privacitat – Política de cookiesAvís legal – MapawebDeclaració d’accessibilitat

Logos kit digital