VI DE COSTA
VINS ECOLÒGICS
VINS DE LA COSTA DE TARRAGONA
Vins de costa Blau Cel i Blau Marí

Els vins Blau Cel i Blau Marí són vins elaborats al costat del Mediterrani. Són vins joves i ecològics que elaborem amb el Celler 9+, a La Nou de Gaià (al costat de Tarragona).

Les vinyes, petites i envoltades d’altres cultius, estan situades a 5km de la costa. Tenen un clima Mediterrani litoral. La proximitat del mar tempera l’ambient evitant glaçades a l’hivern i calorades extremes a l’estiu.

Els vins Blau reflecteixen aquesta amabilitat. Són vins agradables per a tothom, com la costa tarragonina. Alhora, però, tenen el caràcter de les vinyes velles, persistents i tranquil·les. Com les onades a la costa, sempre presents, sempre acompanyant les millors converses al costat del mar.

Els dos vins són DO Tarragona.

Vi Blau Cel
Blau Cel
Vi jove de xarel·lo (localment anomenat cartoixà) i macabeu. És tan elegant i subtil que és un vi que no té por del pas del temps. És un vi fet amb calma. Fresc, amb olor de cítrics i un gust elegant i persistent. Ideal per a peix, marisc i amanides.
Vi Blau mari
Blau Marí
Vi jove de garnatxa i cabernet sauvignon. Barreja de varietats d’origen local i importada, que resumeix perfectament el caràcter i l’estil mediterrani, una terra de mestissatge. Aromes i gust de fruita vermella i records d’herbes aromàtiques. Ideal per a coques, pasta i carn blanca.
© 2023 Petxina Exporta SL. Tots els drets reservats. Política de privacitat – Política de cookiesAvís legal – MapawebDeclaració d’accessibilitat
Logos kit digital