VI NOVELL
VINS JOVES
VI DE TEMPORADA

Els vins GARRÍ Novell i GARRÍ Novell Salvatge són dues cares de la mateixa moneda. Dues fotos del mateix producte en dos acabats diferents. Són vins elaborats amb sirà al Celler Rosa Maria Torres, a Sarral (a la Conca de Barberà).

Aquesta col·lecció vol explicar què és un vi novell. És l’únic vi de temporada. Només apareix un cop a l’any i és ideal per ser consumit en els següents dos o tres mesos.

Antigament, quan no se sabia conservar bé el vi (especialment a les masies familiars), el novell era el millor que es podia tenir ja que encara era fresc i ple de fruits i aromes agradables. Amb el pas dels mesos el vi era cada cop pitjor i quan per fi es feia la verema tothom esperava amb il·lusió l’arribada del primer vi de la nova anyada: el vi novell!

Vins novells
Vins de temporada

Però avui en dia hem perdut aquesta referència i s’ha deixat de valorar el vi novell. I gradualment molts celler l’han deixat d’elaborar. Ara ens trobem que el consumidor final no coneix prou bé què és un vi novell i pensa que li parlen d’un vi jove.

Per això nosaltres hem creat el GARRÍ Novell i el GARRÍ Novell Salvatge, un vi novell elaborat de la mateixa manera però sense filtrar ni sense afegir sulfits. Com si fos el vi de la tina del celler. Així els nostres clients podran trobar les diferències entre ells. Dos vins fets amb la mateixa matèria prima, però un acabat diferent.

Vi Garrí Novell

Garrí Novell

Elaborat amb sirà, és el primer vi de la seva anyada i és un vi de temporada. Més jove que els vins joves. Fresc, amb olor de fruita vermella i negra fresca i un gust honest i fresc. Ideal per a tapes, coques de recapte, pasta i carns a la graella.

Vi Garrí Novell Salvatge

Garrí Novell Salvatge

Elaborat de la mateixa manera que el Garrí Novell, però sense filtrar ni estabilitzar i sense afegir sulfits. Talment com es podia trobar el vi novell directe de la tina del celler. Al ser un producte de consum ràpid creiem que val la pena aprofitar tots els aromes i textures d’un vi tan especial com aquest. Les etiquetes són úniques i estan pintades a mà amb una acció d’action painting que representa l’espontaneïtat d’un producte com el vi novell.

© 2024 Petxina Exporta SL. Tots els drets reservats. Política de privacitat – Política de cookiesAvís legal – MapawebDeclaració d’accessibilitat

Logos kit digital